Ambient Residence Brasov

Oras: Brasov


Ambient Residence este situat in centrul vechi al orasului Brasov, oferind clientilor sai facilitati de 3 stele intr-un cadru ce combina elemente de lemn cu pereti luminosi, elemente medievale cu un dram de modernitate.


Conditii de cazare: Complex construit in mansarda unei cladiri de epoca din centrul Brasovului, Ambient Residence ofera clientilor spre inchiriere 8 apartamente si 17 camere duble, bucatarie comuna complet utilata, precum si un lounge de servire a micului dejun.
Apartamentele sunt formate din dormitor si living cu canapea extensibila. Acestea pot gazdui pana la 3 persoane fara a se percepe taxa suplimentara pentru a 3-a persoana. Gratuit se poate monta un pat aditional.


Camerele sunt dotate cu: TV, telefon intern, internet wireless gratuit, baie cu dus in toate camerele, incalzire centrala, climatizare in spatiile publice, calculatoare in sistem internet cafe, supraveghere video in spatiile comune, bucatarie complet utilata ( plita, hota, 2 ghiuvete, cuptor microunde, sandwich maker, toaster, robot bucatarie, farfurii, tacamuri, fierbator apa, filtru cafea.

Servicii gratuite:
internet de mare viteza wireless;
parcare la Pensiunea Ambient in limita locurilor disponibile;
acces la bucatarie si la salonul de servire a micului dejun.

Servicii contra cost:
parcare in fata Ambient Residence, parcare publica;
mic dejun se poate comanda in cadrul Pensiunii Ambient ( 150m distanta ) la tariful de 6 euro/zi/pers in sistem bufet sau meniu fix livrat la Ambient Residence pentru 4 euro/persoana/zi.

Stele 3 Stele
Facilitati Hotel Restaurant
Tipuri Camera Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala, Apartament
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Ambient Residence Brasov: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 45.6487292, 25.6039615

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016