Blog

Romania se afla „in top cinci cele mai frumoase tari din lume” si este „cea mai frumoasa tara din Europa”. Afirmatiile nu au fost facute de vreun roman, deci nu pot fi partinice, ci ii sunt atribuite milionarului britanic Paul Lister, cel care a avut ideea realizarii documentarelor „Wild Carpathia”, produse de Travel Channel, in colaborare cu European Nature Trust.

Acum, la final de an, cand iarna bate la usa, fiecare viseaza cu ochii deschisi la momentele de tihna, la clipele de relaxare care insotesc sarbatorile, la vacante, la concedii. Asteptata cu nerabdare, planificata cu mult timp inainte, vacanta este o investitie cu efecte pe termen lung in propria persoană, o investitie in propria starea ta de bine.

Constanta a fost dintotdeauna binecuvantata datorita deschiderii sale la Marea Neagra. Inca din antichitate, ambarcatiuni de pe alte meleaguri, in special de pe coastele grecesti, acostau pe tarmurile sale, transformand acest tinut într-un spatiu de legenda. Cati oare stiu ca numele antic al orasului, Tomis, are rezonante mitologice?!

 

Mera Resort Venus

Pe litoralul romanesc, 95% dintre turisti sunt romani. La aproximativ 200 de kilometri distranta de Constanta se afla statiunile bulgaresti, unde 70% dintre turisti sunt straini. La prima vedere, vestile par sumbre pentru turismul de pe litoralul romanesc. Cu toate acestea, situatia pare sa se schimbe in bine, in ritm ametitor.

 


Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016