Cazare Cap Aurora RSS

Cap Aurora este cea mai tanara statiune a litoralului romanesc, dar datorita dimensiunilor reduse ea este de regula inclusa in Jupiter de catre majoritatea agentiilor de turism. Aceasta mica peninsula are un farmec aparte in contrast cu restul litoralului, iar plaja are un aspect de insula tropicala, hotelurile fiind situate foarte aproape de mare. Accesul in Cap Aurora se face pe drumul dintre Jupiter si Venus.

Fiind situata foarte aproape de Jupiter, statiunea Cap Aurora pune la dispozitia turistilor diverse forme de agrement precum terenuri de tenis, fotbal, mini-golf, cinematrograf in aer liber si sporturi nautice ce pot fi practicate ata pe mare cat si pe lacul Tismana. In vecinatatea statiunii se alfla Herghelia Mangalia, una dintre atractiile turistice principale, si Padurea Comorava, singura padure de pe litoralul romanesc, o oaza de racoare in zilele toride ale verii.

Cazare Cap Aurora 2016 - Mai jos gasiti listata oferta "Hoteluri Cap Aurora", pregatita special pentru dumneavoastra, precum si ofertele turistice aferente fiecarei unitati de cazare (early booking, litoralul pentru toti, zile gratuite de vacanta, etc).

  • Filtrare oferte
Hotel Onix Cap Aurora
Lant Hotelier: Unita Turism
Pret:  maxim 78 lei minim 30 lei
Hotel Topaz Cap Aurora
Lant Hotelier: Hotel independent
Pret:  maxim 140 lei minim 38 lei

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016