Cazare Eforie Nord RSS

Statiunea Eforie Nord este situata intre Agigea si Eforie Sud, la numai 12 km de Constanta si este cunoscuta ca fiind o statiune balneoclimaterica permanenta. Preturile rezonabile precum si calitatea serviciilor turistice, fac din Eforie Nord una din statiunile preferate ale litoralului romanesc, atat pentru turistii autohtoni cat si pentru straini.


Plaja se intinde pe o suprafata de 3-4 km cu o latime de 20-100 m, iar in partea de nord se inalta faleza statiunii, cunoscuta ca un loc perfect pentru o promenada.


Distractia nu lipseste din aceasta statiune, turistii avand la dispozitie terenuri de sport si mini-golf, baze de agrement, sali de biliard si binecunoscutul Teatru de Vara. Cei care prefera sporturile nautice pot inchiria diferite ambarcatiuni sau pot lua lectii de scufundari in cadrul Europa Yacht Club, unul dintre primele porturi private de agrement din Romania.


Cazare Eforie Nord 2016 - Mai jos gasiti listata oferta "Hoteluri Eforie Nord", pregatita special pentru dumneavoastra, precum si ofertele turistice aferente fiecarei unitati de cazare (early booking, litoralul pentru toti, zile gratuite de vacanta, etc).

  • Filtrare oferte
Hotel Mondial Eforie Nord
Lant Hotelier: Hotel independent
Pret:  maxim 180 lei minim 68 lei

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016