Grand Hotel Continental Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Grand Hotel Continental este situat in Bucuresti, Sector 1, Calea Victoriei, Nr. 56, in centrul capitalei, in apropierea fostului Palat Regal, a Ateneului Roman si a Muzeului National de Arta.

 

Dotari Generale: Grand Hotel Continental pune la dispozitia dumneavoastra 53 de camere structurate astfel: 47 de camere duble, 6 apartamente cu design complet diferit si 2 camere pentru persoane cu nevoi speciale. Hotelul dispune de 3 restaurante si o cafenea, 6 sali de conferinta, un centru de relaxare (Eden SPA - patru camere de tratament, o sauna uscata, un jacuzzi, o sala de fitness si un spa lounge) si parcare privata.

Conditii Cazare: Camerele hotelului au urmatoarele facilitati: birou de lucru, ceainic/cafetiera, telefon, TV satelit cu 40 de canale, seif, aer conditionat, internet wireless, uscator de par in baie - nu si in camerele superior, minibar - nu si in camerele superior, cada in baie - nu si in camerele superior, TV LCD, dormitor + living - doar in apartamente, vedere spre Calea Victoriei - doar apartamentele senior.


Servicii:
  • gratuite: acces internet, transmitere mesaje, camera pentru bagaje, rezervari bilete, comenzi taxi, apel de trezire la ora solicitata;
  • cu plata: parcare, business corner (fax, xerox, internet), servicii curierat, telefon, room service, spalat/calcat.

Grand Hotel Continental Bcuresti accepta cazarea cu animale de companie.
Stele 5 Stele
Facilitati Hotel Restaurant, Parcare, Pet friendly
Tipuri Camera Camera Dubla Matrimoniala
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Grand Hotel Continental Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4370280, 26.0981620

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016