Grand Hotel Traian Iasi

Oras: Iasi


Grand Hotel Traian (cunoscut anterior ca Hotel Train) este situat in centrul orasului Iasi, in Piata Unirii. In 2004 hotelul a fost inclus pe lista monumentelor istorice ale judetului Iasi, iar in 2006 a fost reclasificat la 4 stele, in urma unor investitii de peste 4 milioane de euro.

 

Conditii cazare: Grand Hotel Traian pune la dispozitie clientilor 68 de spatii de cazare impartite in:
  • 2 apartamente;
  • 2 garsoniere;
  • 2 camere pentru persoane cu dizabilitati;
  • 17 camere single;
  • 45 camere duble.


Camerele single si duble sunt formate din dormitor, hol si baie proprie si sunt dotate cu: usi protectie la foc, microclimat individual controlat, linie telefonica directa, cablu TV, uscator de par, telefon, prosoape pufoase, sistem antipanica, acces internet, sistem trezire, seif, cabina de dus, oglinda machiaj, halate si papuci de baie.
Garsonierele sunt dotate cu: usi protectie la foc, microclimat individual controlat, linie telefonica directa, cablu TV, uscator de par, telefon, prosoape pufoase, sistem antipanica, acces internet, sistem trezire, seif, cabina de dus, oglinda machiaj, halate si papuci de baie.
Apartamentele sunt formate din living prevazut cu fotolii comode si masuta de cafea, dormitor si baie si sunt dotate cu: usi protectie la foc, microclimat individual controlat, linie telefonica directa, cablu TV, uscator de par, telefon, prosoape pufoase, jacuzzi, sistem antipanica, acces internet, sistem trezire, seif, cabina de dus, oglinda machiaj, halate si papuci de baie.

Centrul de conferinta al hotelului pune la dispozitie clientilor 3 sali de conferinte, Sala Eminescu (360 mp), Sala Creanga (50 mp), Sala Caragiale (18 mp) avand o capacitate totala de 550 de locuri.
Facilitati sali: ecran proiectie dimeniune 4m*4m, microclimat individual, microfoane fara fir, camera video digitala, sistem de sonorizare, VHS player/recorder, videoproiector, retroproiector, acces internet, flipchart, DVD player, lectern, TV.

Stele 4 Stele
Facilitati Hotel Restaurant, Parcare
Tipuri Camera Camera Single, Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala, Garsoniera, Apartament
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Grand Hotel Traian Iasi: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 47.166280, 27.579266

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016