Hotel Ambasador Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Hotel Ambasador este situat in Bucuresti, Sector 1, Bulevardul Magheru, Nr. 10, in centru capitalei, in apropiere de Piata Universitatii si Piata Unirii.


Dotari Generale: Hotel Ambasador pune la dispozitia dumneavoastra 99 de camere dispuse pe 12 etaje, structurate astfel: 60 de camere single (standard, superioare si deluxe), 31 de camere duble standard si superioare (dintre care 13 camere twin), 8 junior suite.
Hotelul dispune de un restaurant situat la etajul I unde turistii pot savura preparate din bucataria traditionala si internationala. La etajul al II-lea turistii au la dispozitie un salon de coafura/frizeri, iar la etajul al XII-lea se afla Sala Panoramic, o sala multifunctionala de 60 de locuri, ideala pentru organizarea evenimentelor si conferintelor. Hotelul dispune de parcare privata.

Conditii cazare: Camerele dispun de urmatoarele facilitati: clima/aer conditionat, TV LED HD, Cablu TV & Digital TV, conexiune internet Wireless de mare viteza, baie dotata cu oglinda de machiaj si uscator de par.

Servicii:
  • gratuite: internet in toate spatiile comune si in camere, fier si masa de calcat la cerere, servicii medicale, receptie deschisa nonstop, servicii concierge, fax si email, trezirea oaspetilor la ora solicitata, camera de depozitare a bagajelor;
  • contracost: transfer de la si catre aeroport, tururi private atat in Bucuresti cat si in tara, parcare, room service, business services, procurare de bilete de avion sau tren, rent-a-car.
Stele 4 Stele
Facilitati Hotel Restaurant, Parcare
Tipuri Camera Camera Single, Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala, Apartament
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Internet Wi-Fi

Harta Hotel Ambasador Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4419080, 26.0995620

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016