Hotel Armonia Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Hotel Armonia este situat in Bucuresti, Sector 2, Calea Mosilor, Nr. 112, in centrul capitalei, aflandu-se la o distanta de 400 de metri de Piata Universitatii, Piata Unirii si Piata Rosetti, avand acces imediat la Centrul Vechi al capitalei, Palatul Parlamentului precum si la Teatrul National.


Dotari Generale: Hotel Armonia pune la dispozitia dumneavoastra 32 de camere structurate pe 3 nivele in 20 matrimoniale, 6 single, 3 cu doua paturi si 3 Executive, restaurant unde se pot servi bucate din bucataria traditionala si internationala, bar, terasa de vara, receptie deschisa nonstop, parcare privata supravegheata video. Hotelul dispune de asemenea de camere pentru fumatori si nefumatori si camere pentru persoane cu dizabilitati plus rampa de acces speciala, precum si o sala de conferinte cu o capacitate de 45 de locuri.

Conditii Cazare: Camerele sunt dotate cu minibar, access internet (wi-fi sau prin cablu), linie telefonica internationale, aer conditionat, cablu TV, seif, bai luxoase cu cada sau jacuzzi.


Servicii: spalatorie si calcatorie, transfer de la si catre aeroport, tururi private atat in Bucuresti cat si in alte orase din Romania, servicii concierge, trezirea la ora solicitata, servicii de secretariat, room service.


Hotel Armonia accepta cazare cu animale de companie.

Stele 4 Stele
Facilitati Hotel Restaurant, Parcare, Pet friendly
Tipuri Camera Camera Single, Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Hotel Armonia Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4354921, 26.1090517

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016