Hotel Astoria Iasi

Oras: Iasi


Hotel Astoria este situat in centrul orasului Iasi, la numai 5 minute de Gara centrala, la doar 20 de minute de aeroport si in imediata apropiere a statiilor de transport in comun.

 

Conditii cazare: Hotel Astoria Iasi pune la dispozitie clientilor sai 15 camere single cu vedere spre strada Lapusneanu sau spre gradina interioara a hotelului, 34 camere duble si 6 apartamente.

Atat camerele single, cat si camerele duble sunt dotate cu: aer conditionat, minibar, televiziune prin cablu, telefon, uscator de par. Apartamentele ofera un spatiu generos oaspetilor, fiind formate din doua camere cu hol si grup sanitar comun. Capacitatea maxima a unui apartament este de 3 persoane. Acestea sunt dotate cu: aer conditionat, TV cu acces la cablu, telefon, minibar, iar baile sunt echipate cu cabina de dus, telefon si uscator de par.

Centrul de conferinte Astoria ofera clientilor 4 sali de conferinta dotate cu: ecran de proiectie 4m*4m, camera video digitala, retroproiector, DVD player, microclimat individual conrolat, sistem de sonorizare, acces internet, lectern, microfoane fara fir, videoproiector, flipchart, TV.

Complex Spa Center Astoria pune la dispozitie clientilor un jacuzzi interior, o sauna uscata, bicicleta eliptica, stepper aerobic, cabina de dus si masaj (relazare, anticelulitic si reflexoterapie).

Stele 3 Stele
Tipuri Camera Camera Single, Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala, Apartament
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Telefon

Harta Hotel Astoria Iasi: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 47.166523, 27.579391

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016