Hotel Crowne Plaza Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Hotel Crowne Plaza este situat in Bucuresti, Sector 1, Bd. Poligrafiei, Nr. 1. Amplasarea hotelului este extrem de avantajoasa aflandu-se in centrul Bucurestiului, in apropierea aeroportului Otopeni la o distanta de numai 20 de minute, dar si in preajma atractiilor turistice ca World Trade Plaza, Muzeul Satului si parcul Herastrau.


Dotari Generale: Hotel Crowne Plaza pune la dispozitia dumneavoastra 164 camere structurate astfel: 8 apartamente, 26 camere Club, 130 camere standard ce ofera o vedere minunata a gradinii. Hotelul dispune de Club Crowne Plaza, restaurant si braserie, lobby lounge, sali de conferinta, Health & Fitness Center, piscina interioara si parcare privata.


Conditii Cazare: Camerele sunt dotate in functie de tipul acestora astfel:
  • Camere Standard (standard cu pat Queen/standard cu paturi Twin) dispun de: acces internet prin cablu (wireless in zonele publice), 3 telefoane, birou de lucru, aer conditionat, seif, fier si masa de calcat, presa pentru pantaloni, baie cu cada, uscator de par, cablu/satelit TV, mini bar, facilitati cafea si ceai;
  • Camere Club/Executive (cu pat Queen/cu paturi Twin/cu pat King) dispun de: acces internet prin cablu (wireless in zonele publice), 3 telefoane, birou de lucru, aer conditionat, seif, fier si masa de calcat, presa pentru pantaloni, baie cu cada, uscator de par, cablu/satelit TV, mini bar, facilitati cafea si ceai.


Hotel Crowne Plaza accepta cazarea cu animale de companie.

Stele 5 Stele
Facilitati Hotel Restaurant, Parcare
Tipuri Camera Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Hotel Crowne Plaza Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4794754, 26.0644305

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016