Hotel Inter Business Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Hotel Inter Business este situat in Bucuresti, Sector 3, Bulevardul 1 Decembrie 1918, Nr. 56B, in cartierul Titan, in zona semicentrala a capitalei, la 5 minute de stadionul National Arena. In apropierea hotelului se afla Autostrada Soarelui.


Dotari Generale: Hotel Inter Business pune la dispozitia dumneavoastra 58 de camere impartite in 4 tipuri astfel: Single Standard, Double/Twin, Junior Suite, Executive Suite. Hotelul dispune de restaurant, bar & coffee lounge, sala de fitness, 3 sali de conferinta (110 mp fiecare) si o parcare subterana.

Conditii Cazare: Camerele dispun de urmatoarele dotari: minibar, internet prin cablu si wireless gratuit, LCD TV, televiziune prin cablu, cutie de valori, linie telefonica directa, birou de lucru, aer conditionat, acces in camera pe baza de cartela magnetica, facilitati pentru ceai si cafea, uscator de par, cabina de dus/cada, masa si fier de calcat - la cerere.


Servicii:
  • gratuite: parcare cu paza, informatii turistice, transportul si depozitarea bagajelor, pastrarea valorilor si a obiectelor uitate in camera, apel de trezire la ora solicitata, primirea/transmiterea corespondentei, rezervari (spectacole de teatru, opera, film, restaurante), internet wi-fi in camere si comenzi taxi;
  • plata: minibar, spalatorie/curatatorie, acces sala fitness, telefon, fotocopii alb negru si color, fax, room service pana la ora 22:00, servicii rent-a-car si transfer de la si catre aeroport (30 euro).

Hotel Inter Business Bucuresti accepta cazare cu animale de companie. Taxa pentru acestea este de 10 euro/zi.
Stele 4 Stele
Facilitati Hotel Restaurant, Parcare, Pet friendly
Tipuri Camera Camera Single, Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala, Apartament
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Hotel Inter Business Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4164635, 26.1753681

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016