Hotel Michelangelo Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Hotel Michelangelo este situat in Bucuresti, Sector 1, Str. Henri Coanda, Nr.25, in apropierea Garii de Nord si a Ambasadelor Republicii Iran si Elvetiei.


Dotari Generale: Hotel Michelangelo pune la dispozitia dumneavoastra cu 16 camere cu pat matrimonial, 1 camera dubla twin cu 2 paturi single, o canapea extensibila si un spatiu de relaxare, o suita cu un pat single si un pat matrimonial, o camera mare cu pat matrimonial si o canapea extensibila, precum si o suita VIP. Hotelul dispune de bar (deschis nonstop), gradina si terasa, sala de sedinte.

Conditii Cazare: Camerele hotelului sunt dotate cu acces gratuit la internet prin Wi-Fi, aer conditionat, televizor conectat la satelit, telefon, seif, minibar la cerere sau inchiriere frigider, birou de lucru, sistem de inchidere key-card, sonerie prim ajutor, baie cu dus si bideu, uscator de par.


Servicii:
  • gratuite: comenzi taxi, pastrarea bagajelor (maxim 12 ore), primirea si expedierea de mesaje sau pachete, programare la sedinte de masaj;
  • cu plata: inchirierea salii de sedinte (10 locuri), transfer de la si catre aeroport, spalatorie, room service, inchiriere laptop, printare documente.
Stele 3 Stele
Tipuri Camera Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala, Apartament
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Frigobar, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Hotel Michelangelo Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4485982, 26.0918266

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016