Hotel Prince Residence Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Hotel Prince Residence este situat in Bucuresti, Sector 4, Str. Principatele Unite, Nr. 42. Hotelul este pozitionat in centrul capitalei insa acest lucru nu impiedica linistea si confortul.


Dotari Generale: Hotel Prince Residence pune la dispozitia dumneavoastra 25 apartamente structurate cu cate una, doua sau trei camere precum si duplex, decorul fiind unul primitor si de bun gust. Acesta dispune de bar cu room-service deschis nonstop, resturant Il Giardino Segreto ce isi asteapta oaspetii cu meniuri atent selectionate din bucataria italiana, mediteraneana si internationala, bar, sala de conferinte (dotata cu PC si conexiune la internet, flipchart, monitor LCD, fax, proiector, sistem audio-video, TV), SPA (sauna, baie turceasca, masaj, etc.) si parcare privata supravegheata video.

Conditii Cazare: Apartamentele sunt dotate cu bucatarii complet utilate, TV LCD cu canale prin satelit, minibar, telefon direct, aer conditionat – incalzire centralizata, conexiune internet, grup sanitar cu cada/dus, bideu si uscator de par.


Hotel Prince Residence nu accepta cazarea cu animale de companie.

Stele 3 Stele
Facilitati Hotel Restaurant, Parcare
Tipuri Camera Apartament
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Hotel Prince Residence Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4229216, 26.0982016

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016