Hotel Ramada Nord Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Hotel Ramada Nord este situat in Bucuresti, Sector 1, Str. Daniel Danielopolu, Nr. 44A, la 15 minute de centrul Bucurestiului, la o distanta de 1 km de Aeroportul International Baneasa si 9 km de Aeroportul International Henri Coanda.

 

Dotari Generale: Hotel Ramada Nord pune la dispozitia dumneavoastra urmatoarele tipuri de camere: Standard, Deluxe, Business, Studio, Junior Suite, Diplomat Suite, Junior Executive, Suite, Diplomat, Executive Suite si Long stay, fiecare dintre acestea fiind mobilat modern asigurand confortul necesar. Hotelul dispune de Restaurantul Allegro, sali de conferinta si 2 parcari (una privata si una publica in apropiere).

Conditii Cazare: Camere Hotelului Ramada Nord sunt dotate in functie de tipul camerei, printre principalele dotari numarandu-se: Sseif de marimea unui laptop, telefon direct, conexiune la internet - prin cablu in camere, wireless in lobby, LCD TV, cablu & Pay TV, minibar, uscator de par, aer conditionat cu control individual, fier si masa de calcat.

Hotel Ramada Nord accepta cazarea cu animale de companie.

Stele 4 Stele
Facilitati Hotel Restaurant, Parcare, Pet friendly
Tipuri Camera Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala, Apartament
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Minibar, Baie proprie, Internet Wi-Fi, Telefon

Harta Hotel Ramada Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4863645, 26.0904747

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016