Hotel Tranzzit Bucuresti

Oras: Bucuresti

 

Hotel Tranzzit este situat in Bucuresti, Sector 1, Str. Lipova, Nr. 24, intr-o zona extrem de avantajoasa, aflandu-se in apropierea obectivelor turistice ca Ateneul Roman si Opera Romana, precum si a Palatului Parlamentului.


Dotari Generale: Hotel Tranzzit pune la dispozitia dumneavoastra 14 camere, modern decorate si utilate, ce asigura confortul si linistea cautata si un bar situat la parterul hotelului.

Conditii Cazare: Camerele dispun de urmatoarele dotari: grup sanitar propriu cu cada, televizor, aer conditionat, minibar si internet wireless.


Servicii:

  • gratuite: mic dejun - french breakfast (cafea, croissant, prajituri, fructe, ceai, suc de portocale), apel de trezire, seif la receptie, camera pentru bagaje, comenzi taxi, internet, fax/xerox, masina de lustruit pantofii, primirea si expedierea corespondentei;
  • contracost: curatat/spalat, calcatorie, telefon inter/international, asistenta turistica, minibar, tur al Bucurestiului cu vizitarea diverselor obiective turistice, inchiriere masini, transfer de la si catre aeroport.


Hotel Tranzzit accepta cazarea cu animale de companie (taxa de 10 euro se va achita la receptie).

Stele 3 Stele
Facilitati Hotel Pet friendly
Tipuri Camera Camera Dubla Twin, Camera Dubla Matrimoniala
Facilitati Camera TV, Aer Conditionat, Baie proprie, Internet Wi-Fi

Harta Hotel Tranzzit Bucuresti: GPS/Google Maps

Coordonate GPS: 44.4410400, 26.0790340

Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa completati formularul de mai jos, sau sa ne sunati la 0756141516 sau 0755090090

 

  Refresh Captcha  
 

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016