Cum rezerv?

Pentru a trimite o solicitare puteti accesa formularul de la finalul fiecarei pagini completand campurile marcate cu * ( campuri obligatorii ) sau sa sunati la numerele de telefon 0341 418 410 sau 0756 14 15 16 ( luni-vineri in intervalul orar 09:00 – 18:00 ). Indiferent de varianta aleasa in maxim 2h un consultant de turism va raspunde solicitarii dumneavostra.

Cum platesc?

Plata poate fi efectuata prin:

  • depunere numerar sau transfer bancar in contul RO62INGB0000999901803025 deschis la ING Bank pe numele S.C. NAUTILUS S.R.L;
  • ramburs ( la livrarea documentelor de catre curier );
  • cu cardul online, prin site-ul securizat www.euplatesc.ro

Cum primesc?

Ridicarea documentelor de calatorie de la sediul Agentiei Vilegia
Documentele de calatorie pot fi ridicate de la Agentia Vilegia situata in Constanta, Bd. Tomis, Nr. 269, Bl. T4A, Ap.1.

Transmiterea documentelor in format electronic prin e-mail

Documentele de calatorie se vor transmite in format electronic in casuta de e-mail comunicata de dumneavoastra impreuna cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice (semnat si completat de catre agentul Vilegia) si factura.
In cazul anumitor sejururi voucher-ul poate fi emis numai intr-un interval de 2-14 zile inainte de inceperea calatoriei.
Contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice trebuie tiparit, semnat de catre turistul titular si transmis catre Vilegia in format electronic scanat , prin curier sau prin posta.

Transmiterea documentelor prin posta

Documentele de calatorie se pot transmite prin Posta Romana, caz in care termenul de predare este intre 1 – 7 zile sau prin Fan Courier , caz in care termenul de predare este de maxim 48h ( pot apare costuri suplimentare ). Documentele primite trebuie citite, semnate si trimise inapoi agentiei.
In aceasta situatie va rugam sa va asigurati ca aveti suficient timp pentru a primi documentele de calatorie inainte de data inceperii calatoriei.

Alte modalitati de ridicare a documentelor de calatorie

Pentru excursiile de grup la care mijlocul de transport este autocarul nu se elibereaza documente de calatorie individuale, documentele de calatorie colective fiind in posesia ghidului sau insotitorului de grup.

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016