Cazare Jupiter RSS

Situata la aproximativ 40 kilometri de Constanta si la numai 5 kilometri de orasul Mangalia, statiunea Jupiter isi asteapta turistii in fiecare an cu hoteluri de 2 si 3 stele ce au fost renovate si modernizate in ultimii ani pentru a satisface cele mai exigente cerinte. Terasele, restaurantele si magazinele sunt concentrate in partea nordica a statiunii, in apropierea lacului Tismana.

Desi este cunoscuta ca o statiune linistita, de relaxare, posibilitatile de distractie nu sunt deloc limitate, printre acestea enumerandu-se sporturile nautice, sali de biliard, bowling si tenis de masa. Pentru copii exista numeroase locuri de joaca special amenajate, mai ales daca alegeti unul dintre hotelurile dedicate familiior cu copii, precum Hotel Delta Jupiter.

Cazare Jupiter 2016 - Mai jos gasiti listata oferta "Hoteluri Jupiter", pregatita special pentru dumneavoastra, precum si ofertele turistice aferente fiecarei unitati de cazare (early booking, litoralul pentru toti, zile gratuite de vacanta, etc).

  • Filtrare oferte
Hotel Majestic Jupiter
Oras: Jupiter
Lant Hotelier: Perla Majestic Group
Pret:  maxim 231 lei minim 61 lei

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016