Mera Resorts

Lantul hotelier Mera Resorts a fost inaugurat la sfarsitul lunii iulie 2015, o data cu deschiderea Hotelului Mera Sky. Acesta va cuprinde Complexul Mera Resort (doua hoteluri de 4 stele cu All Inclusive, un grup de vile) si Hotel Mera Brise din Mangalia, urmand ca in anii urmatori sa se extinda si in alte statiuni.

 

Mera Resort Venus este situat in centrul statiunii, la doar 100 de metri fata de plaja. Complexul este format din hotelurile Mera Blue Venus (inaugurarea acestuia va avea loc in sezonul estival 2016) si Mera Sky Venus (inaugurat in 2015). Mera Resort Venus mai are in componenta sa si un grup de vile cunoscut sub numele de Mera Luxury sau Mera Villas.

Mera Resort Venus pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber, destinata atat adultilor cat si copiilor, un loc de joaca special amenajat pentru copii, restaurant, terasa, centru SPA, plaja si parcare privata.


Pentru sezonul estival 2017 va recomandam cu incredere statiunea Venus cu Hotel Mera Sky, Hotel Mera Blue precum si Mera Luxury. In curand vom revenei cu detalii privind Mera Brise Mangalia (inaugurarea acestuia se preconizeaza pentru data de 01.07.2017)

 

Statiune: Venus
Lant Hotelier: Mera Resorts
Pret: 205 lei

Detalii...

Statiune: Venus
Lant Hotelier: Mera Resorts
Pret: 205 lei

Detalii...

Statiune: Venus
Lant Hotelier: Mera Resorts
Pret: maxim 401 lei  minim 262 lei

Detalii...


Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016