Romania se poate mandri cu un litoral de top, fiind o destinatie excelenta de petrecere a timpului liber pentru toata lumea: de la programele gândite special pentru copii (elocvent este cazul hotelului Delta din Jupiter, care, in ultimii ani s-a specializat pe oferte dedicate celor mici, familiilor cu copii) pana la distractii nocturne, pentru tinerii petrecareti sau pentru cei care vor sa se simta bine indiferent de varsta.

 

 

Welcome to Mamaia

 

De departe, statiunea Mamaia exceleaza la capitolul entertainment, fiind numita „capitala estivala a distractiei” sau Ibitza României. Acest lucru este confirmat nu doar de miile de turisti care se distreaza anual in cluburile din statiune, ci si de recentul top intocmit de platforma de rezervări hoteliere a lantului german, Trivago. Conform Trivago, intr-un clasament al ofertelor last-minute pentru cele mai bune destinatii europene pentru petreceri, statiunea Mamaia care în 2016 va implini 100 de ani de existenta, ocupa un binemeritat loc 3!


Nu este devansata decat de Playa de Pallma, Mallorca - Spania, care se situeaza pe locul I si de statiunea Albufeira din Portugalia. Mamaia, frumoasa statiune de pe litoralul romanesc al Marii Negre, este prezentata drept Ibiza Europei de Est, in care turistii pot alege intre distractia in cluburi, in parcul acvatic, pe plaja sau la shopping, in magazine mici sau centre comerciale. In topul intocmit de Trivago se afla si Nisipurile de Aur, din tara vecina, dar pe locul al IX-lea.

 

Fratelli Club Mamaia


Printre celelalte nominalizari se situeaza: Gumbet, Bodrum din Turcia – locul IV, Makarska din Croatia – locul V Lloret de Mar dn Spania – locul VI, Paceville, St. Julian´s din Malta – locul VII, Novalja din Croatia – locul VIII, Nisipurile de Aur din Bulgaria - locul IX si Playa d´ en Bossa, Ibiza din Spania – locul X.


In stabilirea acestui clasament, s-au avut in vedere criterii precum: temperaturile, nivelul tarifelor de cazare, posibilitatea de conectare gratuită la internet wireless, accesibilitatea cu transportul public, etc.


„Dupa inca un sezon plin de evenimente, Mamaia a reusit performanta de a aparea in top 3 al destinatiilor turistice de party. Este rodul ultimilor ani de eforturi continue de dezvoltare a statiunii Mamaia ca destinatie de top pe aceasta nisa de distractie, dar si rezultatul unei campanii intense de promovare si de crestere a imaginii statiunii Mamaia, pe care Asociatia Litoral – Delta Dunarii si Primaria Constanta le-au derulat, mai ales incepand din anul 2013, datorita bugetului ce provine din taxa de promovare a statiunii Mamaia – Sat Vacanţă. Continuam in forta campania de promovare Mamaia Style, atat in România, cat si pe pietele externe, tinta pe care ne concentram atentia”, a declarat Corina Martin, presedinte al Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării.

 

 

 

 

Echipa Vilegia

 


Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016