Cazare Mangalia RSS

Situat la 45 de kilometri fata de Constanta si la 11 kilometri de granita cu Bulgaria, orasul Mangalia a capatat in ultimele decenii titlul de statiune balneoclimaterica, datorita prezentei bazelor de tratament ce au captat izvoarele mezotermale sulfuroase din zona, recunoscute pentru tratamentele recuperatorii ale sistemului osos.


Plaja orasului Mangalia se intinde intre statiunea Saturn si digul de nord al portului Mangalia, latimea cea mai mare, de aproximativ 120 de mentri, fiind atinsa in zona centrala. O mare parte din plaja a fost amenajata cu sezlonguri si umbrele, siguranta fiind asigurata de echipe de salvamari prezente in zona. Aceasta este marginita de faleza orasului ce reprezinta o buna parte a zonei de promenada.


In fiecare sezon estival turistii se pot bucura de distractii acvatice, spectacole si evenimente culturale sau pot opta pentru scurte excursii si vizite la Edificiul Bizantin, Herghelia Mangalia, Moscheea Esmaham Sultan, Muzeul de Arheologie Callatis, etc. 

 

Cazare Mangalia 2016 - Mai jos gasiti listata oferta "Hoteluri Mangalia", pregatita special pentru dumneavoastra, precum si ofertele turistice aferente fiecarei unitati de cazare (early booking, litoralul pentru toti, zile gratuite de vacanta, etc).

 

 

 

 

  • Filtrare oferte
Hotel Corsa Mangalia
Lant Hotelier: Hotel independent
Pret:  maxim 146 lei minim 80 lei

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016