Cazare Neptun RSS

Situata intr-o zona cu o vegetatie bogata, marginita de padurea Comorova, la 7 kilometri nord de orasul Mangalia si la 38 kilometri de Constanta, statiunea Neptun se poate lauda cu una dintre cele mai bune plaje ale litoralului romanesc. Aceasta are o latime de 30 - 100 de metri si este marginita de garduri din stuf.


Fiind o statiune balneoclimaterica, aici se pot trata diverse boli reumatismale, boli dermatologice sau tulburari respiratorii, statiunea beneficiind de o clima marina bogata in aerosoli salini, izvoare de ape sulfuroase mezotermale si de renumitul namol sapropelic extras din Lacul Techirghiol.


Statiunea Neptun dispune de diverse forme de agrement ce inlcud un cinema in aer liber, Teatru de Vara, terenuri de sport si minigolf, un parc de distractii si un debarcader dotat cu toate facilitatile necesare sporturilor nautice. 

 

Cazare Neptun 2016 - Mai jos gasiti listata oferta "Hoteluri Neptun", pregatita special pentru dumneavoastra, precum si ofertele turistice aferente fiecarei unitati de cazare (early booking, litoralul pentru toti, zile gratuite de vacanta, etc).

 

 

  • Filtrare oferte

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016