Cazare Techirghiol RSS

Legenda spune că măgărușul lui Tekir, un tătar bătrân și olog, s-a afundat în nămolul de la marginea unui ghiol și s-a încăpățânat să nu mai iasă, oricât de mult s-a chinuit stăpânul să-l scoată. Exasperat, Tekir a decis să intre el însuși în apele lacului. Atunci s-a produs minunea: bătrânul a început să vadă, iar picioarele sale neputiincioase au început din nou să-l asculte, iar măgărușul și-a recăpătat puterile. Așa începe povestea lacului Techirghiol, a localității, a stațiunii cu același nume.

 

Nămolul sapropelic din ghiolul lui Tekir a ajuns să fie cunoscut în întreaga lume, mii de oamenii de pretutindeni venind la sanatoriul din localitate pentru a se trata de diferite afecțiuni. Nu doar de afecțiunile trupului se tratează turiștii la Techirghiol, ci și de cele ale sufletului, deoarece în frumoasa localitate situată la 16 km de Constanța și la 3 km de Marea Neagră se găsește Mănăstirea Sfânta Maria, unde este înmormântat părintele Arsenie Papocioc (1914-2011), unul dintre cei mai căutați duhovnici ortodocși.

 

Cazare Techirghiol 2016 - Mai jos gasiti listata oferta "Hoteluri Techirghiol", pregatita special pentru dumneavoastra, precum si ofertele turistice aferente fiecarei unitati de cazare (early booking, litoralul pentru toti, zile gratuite de vacanta, etc).

  • Filtrare oferte
Hotel Anina Techirghiol
Lant Hotelier: Hotel independent
Pret:  maxim 72 lei minim 53 lei

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016