Cazare Venus RSS

La doar 3 kilometri de Mangalia, statiunea Venus este o locatie perfecta pentru o vacanta relaxanta, departe de stresul cotidian. Aceasta este cunoscuta atat pentru izvoarele de apa minerala sulfuroasa ce sunt captate in zona, cat si pentru plaja foarte curata, algele facandu-si aparitia destul de rar.

Plaja statiunii Venus se intinde pe o suprafata de 1.5 kilometri si este impartita intr-o portiune brazdata de golfuri si o portiune mult mai lata, ce atinge o latime de pana la 200 de metri, inspre statiunea Saturn.

Turistii pot practica aici diverse sporturi nautice, pot efectua excursii (la Cetatea Histria, la Podgoria Murfatlar sau la Herghelia Mangalia) sau se pot relaxa la unul din numeroasele baruri si restaurante din zona. Pe langa acestea statiunea mai pune la dispozitia turistilor un cinematograf in aer liber, un camping, gradini de vara si terenuri de sport.

 

Cazare Venus 2016 - Mai jos gasiti listata oferta "Hoteluri Venus", pregatita special pentru dumneavoastra, precum si ofertele turistice aferente fiecarei unitati de cazare (early booking, litoralul pentru toti, zile gratuite de vacanta, etc).

  • Filtrare oferte
Hotel Mera Sky Venus
Oras: Venus
Lant Hotelier: Mera Resorts
Pret: 205 lei
Hotel Brandusa Venus
Oras: Venus
Lant Hotelier: THR
Pret:  maxim 54 lei minim 35 lei
Hotel Mera Blue Venus
Oras: Venus
Lant Hotelier: Mera Resorts
Pret: 205 lei
Mera Luxury Villas
Oras: Venus
Lant Hotelier: Mera Resorts
Pret:  maxim 401 lei minim 262 lei

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016