Cazare Venus RSS

La doar 3 kilometri de Mangalia, statiunea Venus este o locatie perfecta pentru o vacanta relaxanta, departe de stresul cotidian. Aceasta este cunoscuta atat pentru izvoarele de apa minerala sulfuroasa ce sunt captate in zona, cat si pentru plaja foarte curata, algele facandu-si aparitia destul de rar.

Plaja statiunii Venus se intinde pe o suprafata de 1.5 kilometri si este impartita intr-o portiune brazdata de golfuri si o portiune mult mai lata, ce atinge o latime de pana la 200 de metri, inspre statiunea Saturn.

Turistii pot practica aici diverse sporturi nautice, pot efectua excursii (la Cetatea Histria, la Podgoria Murfatlar sau la Herghelia Mangalia) sau se pot relaxa la unul din numeroasele baruri si restaurante din zona. Pe langa acestea statiunea mai pune la dispozitia turistilor un cinematograf in aer liber, un camping, gradini de vara si terenuri de sport.

 

Cazare Venus 2016 - Mai jos gasiti listata oferta "Hoteluri Venus", pregatita special pentru dumneavoastra, precum si ofertele turistice aferente fiecarei unitati de cazare (early booking, litoralul pentru toti, zile gratuite de vacanta, etc).

  • Filtrare oferte
Hotel Lidia Venus
Oras: Venus
Lant Hotelier: THR
Pret:  maxim 71 lei minim 40 lei
Hotel Rodica Venus
Oras: Venus
Lant Hotelier: Hotel independent
Pret:  maxim 78 lei minim 40 lei
Hotel Sanda Venus
Oras: Venus
Lant Hotelier: Hotel independent
Pret:  maxim 69 lei minim 39 lei
Hotel Corina Venus
Oras: Venus
Lant Hotelier: Hotel independent
Pret:  maxim 81 lei minim 42 lei

Blog | Harta Site | Vilegia Turism, Bd Tomis, Nr 269, Bl T4A, Ap.1, Constanta, 0341 418 410 | Copyright © 2016